Vijfentwintig jaar LTH Nijmeijer

Dat mag toch zeker wel gevierd worden, nadat Hans Nijmeijer op 1 november 1997 gestart is. Waarmee? Met een gespecialiseerd bedrijf voor alles op het gebied van landbouwmechanisatie, tuin en park en constructiewerk aan de Hardenbergerweg in Loozen.

Want LTH staat immers voor Landbouw Technische Handelsonderneming en bestaat uit meerdere onderdelen: landbouwmechanisatie, constructie, verhuur en tuin & park.

 

24 uur service en vakmanschap

Met de 24-uurs-servicedienst staat het LTH team altijd klaar bij storingen of technische problemen. Dat is een belangrijk onderdeel van het succes. Naast het vertrouwen in de merken die ze leveren, de opgebouwde ervaring met de producten, hun erkenning van de eigen leveranciers en van de vele tevreden klanten.

Het brede scala aan machines, materieel en voertuigen bestaat onder andere uit landbouwmachines, tractoren, mestverwerkers, materieel voor grondbewerking, allerlei voedermachines en hooibouwmachines. Twee dagen lang, op 3 en 4 november, is het showtime van 13.00 tot 21.00 uur en staat de zaak open om dit fraaie bedrijf te laten zien én een welkom om het jubileum luister bij te zetten.

 

Tineke Eilander, Omroep NOOS
Foto’s: Harry Kruiper, Omroep NOOS

Gerelateerde artikelen