Vechtvallei heeft alternatief voor braderie

Nu dit jaar definitief het doek gevallen is voor de Oranjebraderie in Heemse, wil camping de Vechtvallei dit gat opvullen met een groot Oranjefeest.

De campingeigenaren doen een oproep aan iedereen om met je kleedje en spullen van zolder naar de camping te komen. “Iedereen is welkom en we hebben ruimte genoeg”, glundert campingeigenaar Aaron.

Om 10.00 uur is er eerst een officieel moment voor het hijsen van de vlag. De dag begint dan met een vrolijk dansje. Daarna is er voor kinderen een spelletjesparcours. Wie de beste score heeft van dit spelletjes parcours wordt in de middag gekroond tot koning of koningin. Verder rijdt er een treintje over het terrein voor de kinderen. Ook is de horeca is geopend waar natuurlijk een lekkere oranjetompouce bij hoort.

De vraag waarom de eigenaren Aaron en Annemarie dit doen, antwoorden ze vrolijk: “Omdat wij van mensen en gezelligheid houden! En dit alles is absoluut niet uit commercieel belang. Iedereen is welkom op koningsdag 27 april vanaf 10.00-15.00 uur bij de Rheezerweg 76 te Diffelen. Wie weet is er een nieuwe traditie geboren.”


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Bas Schipper, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten