VAKK brengt All Shook Up in De Voorveghter

Muziektheater VAKK uit Dedemsvaart brengt de musical All Shook Up op de planken in theater De Voorveghter in Hardenberg. All Shook Up is een swingende musical vol humor en liefde. Het ‘erfgoed’ van Shakespeare en Presley wordt getransformeerd naar het hier en nu. 

Het verhaal
De musical vertelt het verhaal van de macho Chad die met motorpech strandt in een plattelandsdorpje. Net uit de gevangenis en gewapend met een gitaar, leren jack en een scherp oog voor vrouwen, wordt het anders zo rustige plaatsje door hem binnen 24 uur compleet op zijn kop gezet. Ook het leven van Natalie, die als reparateur werkt aan het herstel van de motor van Chad, krijgt van de ene op de andere dag een totaal andere wending. De jonge vrouw droomt er al tijden van de wijde wereld in te trekken en ziet in de sexy Chad de ideale reisgezel. Zij probeert hem op eigenzinnige wijze hiervan te overtuigen…..

Heden en verleden
Deze musical wordt ook wel genoemd: ‘Een verhaal van Shakespeare in een leren jasje’. De musical brengt verleden en heden op verrassende en originele wijze bij elkaar met muziek van Elvis Presley. De meest bekende nummers vinden, vooral vanwege de tekst en strekking, zonder moeite een plek in het verhaal van deze productie. Nummers zoals ‘Heartbreak Hotel, ‘Jailhouse Rock’ en ‘Can’t help falling in love’ blijken nog steeds actueel.

Enthousiaste musicalvereniging
De musical wordt op 21, 22 en 23 oktober door VAKK uitgevoerd in theater De Voorveghter. Muziektheater VAKK uit Dedemsvaart is een enthousiaste musicalvereniging met ruim 40 spelers, die jaarlijks met een grote productie in het theater staat!

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van De Voorveghter, of bij de kassa van het theater.
Bestel ze snel voor de mooiste plekken.

Gerelateerde artikelen