Uitverkochte succesvolle 28e editie Pump Up

In de Evenementenhal in Hardenberg was het zaterdagavond weer tijd voor het grootste 90’s feest van het jaar: Pump Up the ’90s! De opkomst was enorm en deze 28e editie was dan ook helemaal uitverkocht.


Zaterdagavond had de 28e editie van Pump Up the 90’s! plaats. De opkomst was enorm en het evenement was dan ook helemaal uitverkocht. Bussen reden af en aan om feestgangers uit verschillende plaatsen zoals Hengelo, Wierden, Nijverdal en Vriezenveen naar het feest te brengen. Zodra je de evenementenhal binnenstapte, voelde je de energie al bruisen. DJ Benn Tamminga uit Hardenberg zorgde ervoor dat de voetjes al snel van de vloer kwamen met zijn aanstekelijke beats.

 

Diverse artiesten

Het waren vooral de optredens van de bekende 90’s artiesten die de avond naar een hoger niveau tilden. Jody Bernal, bekend van zijn zomerhit “Que Si, Que No”, zette de zaal in vuur en vlam met zijn aanstekelijke Latin-pop vibes. The Sunclub, bekend van hun hits “Fiesta” en “Summer Jam”, bracht het strandgevoel naar binnen met hun zomerse beats en opzwepende dansmoves. En wie herinnert zich niet de 4 Tune Fairytale, de Nederlandse eurodancegroep met hun bekende hit “My Little Fantasy”, die de hele zaal liet meezingen en dansen.

Maar de absolute hoofdact van de avond was DJ Paul Elstak, een legendarische naam in de 90’s muziekscene. Met zijn kenmerkende happy hardcore sound en opzwepende beats, bracht hij de zaal in extase en zorgde voor een ultieme feestbeleving.

 

Tot in de puntjes verzorgd

De organisatie van Pump Up the ’90s was weer tot in de puntjes verzorgd. De beveiliging zorgde voor een veilige en gastvrije omgeving. Er was aan alles gedacht op het gebied van etenswaren. Wat nieuw was dit jaar, was de mogelijkheid om merchandising te kopen van het evenement. Daarnaast was er ook een apart dance café ingericht. Daar konden de feestgangers helemaal los gaan op de nieuwste en oudste hits uit de jaren ’90.

 

Zeer divers publiek

Wat Pump Up the ’90s zo uniek maakt, is de diversiteit aan bezoekers. Zowel jong als oud waren aanwezig en gingen gezamenlijk uit hun dak op de muziek. De sfeer was gemoedelijk en iedereen liet elkaar in hun waarde. Het maakte niet uit hoe je eruitzag of hoe oud je was, zolang je maar van de muziek en de sfeer genoot.

Dit evenement zette Hardenberg weer flink op de kaart. Bezoekers kwamen vanuit verschillende plaatsen. Het is een feest om samen te genieten van de beste muziek uit de jaren ’90. Daarbij hoort natuurlijk ook herinneringen ophalen aan een tijdperk vol muzikale hoogtepunten. Pump Up the ’90s was weer een groot succes en laat zien dat de liefde voor de 90’s muziek nog altijd springlevend is.

Kijk voor nog meer foto’s op de site van Bas Schipper.

 


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Foto’s: Bas Schipper, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten