Twee tonnen Postcode Loterij in Overijssel

Een feestelijk begin van het nieuwe jaar voor Postcode Loterij deelnemers in Haaksbergen en Zwolle. Op twee postcodes in deze plaatsen is een ton gevallen. 

Dit werd zondagmiddag bekendgemaakt door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld via een livestream op Facebook, YouTube, NU.nl en postcodeloterij.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht over de hoogte van hun gewonnen prijs.

 

De volgende postcodes hebben een ton gewonnen:

  • 7482 LH Haaksbergen
  • 8032 GP Zwolle

 

De PostcodeKanjer valt op 1 januari

Geheel volgens traditie maakt de Postcode Loterij op nieuwjaarsdag bekend waar in Nederland de PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro is gevallen. Postcode Loterij ambassadeurs Caroline Tensen en Quinty Trustfull onthulden dat zondagavond in de uitzending van ‘RTL Boulevard’ op RTL 4.  De PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro in Heemskerk is gevallen. Beelden van de feestelijke uitreiking waren zondagavond te zien in het programma ‘Beat The Champions VIPS’ bij RTL 4.

 

Grootste prijzenpot ooit 

Ook na nieuwjaarsdag regent het prijzen bij de Postcode Loterij. Met een totale prijzenpot van 425,9 miljoen euro aan prijzen en cadeaus, zijn er elke maand 60.000 winnende postcodes. In de periode 2 t/m 6 januari worden dagelijks nog eens 10 tonnen uitgedeeld.

 

Tekstverwerking; Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Nationale Postcode Loterij 

Gerelateerde berichten