Zuur wedstrijdeinde voor HHC Hardenberg

HHC Hardenberg had zaterdag in Maassluis een ontzettend zure middag. Na een 0-1 voorsprong in de eerste helft en een verdubbeling van de tussenstand, in de tweede helft, gaf de ploeg van Pascal Diender de winst in slechts twee minuten weg.

Heel spectaculaire kansen waren er niet in het eerste kwartier. Beide ploegen probeerden openingen te vinden in elkaars defensie. Na een halfuur was het raak. Joerie Church zag kans om met een sublieme pass Matthijs Hardijk te bereiken. Hij stormde op het doel van Tom Boks af en scoorde de 0-1.

In de tweede helft verdubbelde HHC Hardenberg de voorsprong. Na 64 minuten werd door een corner van Jesper Drost, die snoeihard binnen werd gekopt door Serge Fatima de stand 0-2 genoteerd. Uiteindelijk wist Excelsior Maassluis nog in de slotfase te scoren, 1-2.

Iedereen die dacht dat de 1-2 ook de eindstand zou zijn, had het fout. In de blessuretijd liet de thuisploeg zien dat er gekke dingen kunnen gebeuren in Maassluis. Gabri Urbanus redde een punt door vanaf ongeveer dezelfde positie tegen het net te schieten: 2-2.

Tekst: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: HHC Hardenberg