Geniet in reuzenrad van warme pannenkoeken

Bezoekers van Attractiepark Slagharen vallen zaterdag 22 oktober met hun neus in de boter. Jan Pannenkoeken is die dag in het park. Speciaal om liefhebbers in het reuzenrad, ook bekend als The Big Wheel, te trakteren op een lekkere warme pannenkoek.


Als je van pannenkoeken houdt, zit je zaterdag 22 oktober gebakken in Attractiepark Slagharen. Jong en oud kunnen die dag met een lekkere warme pannenkoek het reuzenrad in. Dat is niet alleen genieten van prachtig uitzicht over het park en de omgeving, maar ook van de pannenkoeken van Jan. De pannenkoekenbakkers serveren pannenkoeken tot in de kleurrijke bakjes van de attractie. Het draaiende pannenkoekenrestaurant is letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van een bredere samenwerking tussen het merk en Attractiepark Slagharen.

 

Op een groot deel van de pannenkoeken van Jan verpakkingen is sinds eind september een speciale sticker geplakt. Daarop staat een unieke code vermeld. Mensen die een Jan product kopen, kunnen met deze code korting krijgen op een kaartje voor Attractiepark Slagharen.

 

De actie loopt zolang de voorraad stickers strekt. De kortingskaartjes zijn geldig op één dag naar keuze tot en met 8 januari 2023.

Grote en kleine fans die op 50 meter hoogte willen genieten van pannenkoeken, kunnen op zaterdag 22 oktober in het attractiepark terecht voor het Jan Pannenkoeken festijn. Het festijn is in en rondom The Big Wheel in Slagharen. De warme pannenkoeken worden geserveerd tussen 12.00 en 15.00 uur.


Tekst: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Attractiepark Slagharen

Gerelateerde berichten