Winnaars competitiewedstrijd De Dobber

John Vasse en Joop Fraterman zijn zaterdag de winnaars geworden van de laatste competitiewedstrijd van Hengelsportvereniging De Dobber Hardenberg.

Deze laatste competitiewedstrijd van De Dobber is zaterdag gevist in de Vecht in Rheeze. De wedstrijd begon om negen uur en er werd direct al heel behoorlijk gevangen al was het wel heel veel kleine vis. Toen de wedstrijd om 13.00 uur afgelopen was kon het wegen beginnen. Het bleek een hele klus te zijn want er was heel veel vis gevangen. Opvallend was wel dat er weinig echt grote vis gevangen was.

De beste in het A-vak was John Vasse, hij wist te winnen met een gewicht van 6.120 gr en maar liefst 153 vissen. Goede tweede was Herman Spijker met een vangst van 5.530 en 132 vissen. De derde plaats was voor Henk Haandrikman met een vangst van 2.320 gr en 152 vissen. De winst in het B-vak was voor Joop Fraterman die 4.630 gr en 107 vissen wist te vangen. De 2e plaats was voor Willem Zomers met een vangst van 4.470 gr en 108 vissen wist te vangen. De derde plaats was voor Bert Makkinga die 4.650 gr vis wist te vangen met 100 vissen.

Op zaterdag 22 oktober wordt er gevist om de gemeentecup in het kanaal bij Gramsbergen. Ook daar wordt op het ogenblik goed gevangen. Wie nog mee wil doen kan zich nog opgeven bij H. Kampherbeek alleen per E-mail: opgavededobber@hotmail.com

 

Tekst: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Hengelsportvereniging De Dobber

Gerelateerde berichten