Spooktocht voor echte griezelaars

Hou je van griezelen? Dan is de maand oktober vast één van je favoriete maanden van het jaar. In Sibculo wordt een spooktocht gehouden voor liefhebbers!

In Amerika staat de maand oktober in het teken van Halloween. Ook in Nederland wordt Halloween steeds bekender. Zo worden pretparken steeds vaker omgetoverd tot een echt Halloweenpark en komen er steeds meer spookhuizen tot leven.

Ook in Sibculo is het griezelen geblazen. Op zaterdagavond 29 oktober wordt door organisatoren Si-Joe! en De Spoken een spooktocht gehouden. De spooktocht bestaat uit twee ronden. De eerste ronde is van 18.00 tot 19.30. Voor deze ronde kan je vooraf lampjes kopen, om op die manier tijdens de tocht de spoken weg te jagen. Dat is een tocht voor de jongere jeugd.

De tweede ronde is van 21.00 tot 23.00. Volgens de organisatoren is deze ronde extra eng en niet echt geschikt voor de allerjongsten. De spooktocht wordt gehouden bij de Spartelvijver aan de Gemeenteweg 65 in Sibculo. Iedereen mag aan de spooktocht meedoen en je hoeft je vooraf niet aan te melden. Voor een kleine bijdrage kun je al mee op spokenjacht.

Tekst: Jeffrey Varweg, Omroep NOOS
Bron: Si-Joe, Sibculo

Gerelateerde berichten