Voetbal: Bergentheim – Hardenberg ’85

Op een zon overgoten sportpark in Bergentheim de spannende wedstrijd.

Beide ploegen hadden er zin in, want na 40 seconden was het al 1-0 voor de groen/witten door doelpunt van Xander de Graaf.

Na veel kansen was het Hardenberg 85 trok ze de stand in de 19e min gelijk 1-1. En in diezelfde minuut werd het 2-1 door een mooie aanval van Bergentheim.

Aantrekkelijke wedstrijd

We hebben een mooie aantrekkelijke eerste helft gezien. Ook in de tweede helft werd om elke grasspriet gestreden. In de 60e min werd de 2-2 in het doel geschoten door geklungel achterin in bij Bergentheim.

Beide ploegen bleven strijden tot de laatste snik en toch was de thuisclub die aan het langste eind trok en de eindstand op 3-2 zette.

Daardoor bleven de punten in het kanaaldorp.

Spannende wedstrijd voor de boeg

18 mei spelen Lutten en Bergentheim tegen elkaar op sportpark “de Kei” in Lutten. Aanvang 14:30 uur. Een echte aanrader om te gaan kijken.

Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS