Vader en zoon winnen 4e wintercompetitie

Vader en zoon Geertman zijn de winnaars geworden van de vierde viswedstrijd van de wintercompetitie. Deze is zaterdag gehouden in het kanaal bij Gramsbergen.

B & O Bergentheim en De Dobber uit Hardenberg organiseren samen de wintercompetitie. Ook zaterdag 26 november was er weer een viswedstrijd. De leden van De Dobber wilden dit keer graag naar een andere locatie. Na overleg werd gekozen om in het kanaal bij Gramsbergen te vissen. Verandering van spijs doet eten is meestal het motto, maar dat ging hier niet op. De viswedstrijd werd geen groot succes.

Er werd wel redelijk veel vis gevangen maar het waren in hoofdzaak hele kleine baarsjes. Vader en zoon Geertman waren hier het best bedreven in zo bleek na afloop.

A-vak

Het A-vak werd gewonnen door Stef Geertman, hij wist 73 visjes te vangen met een gewicht van 1.020 gr. De tweede plaats was voor J. Fraterman met een vangst van 51 baarsjes met een gewicht van 1.000 gr. Op de derde plaats eindigde H. Hakkers met een vangst van 20 visjes goed voor een gewicht van 920gr.

 

B-vak

Hoe anders was het in het B-vak. Hier was de winst voor  J. Geertman. De vader van Stef won met een vangst van maar liefst 124 baarsjes met een gewicht van 1.660 gr. Op de tweede plaats eindigde M. Ligtenberg met een vangst van 63 baarsjes met een gewicht van 1.620 gr. en de derde plaats was voor A. Los met een vangst van 58 baarsjes met een gewicht van 1.020 gr.

De spanning blijft er voor de vissers zo mooi inzitten. De volgende wedstrijd van de wintercompetitie wordt gehouden op zaterdag 10 december.

 

 

Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: HSV De Dobber

Gerelateerde artikelen