Keeper Jorick Maats naar HHC Hardenberg

Jorick Maats maakt een transfer van VV Staphorst naar HHC Hardenberg. De 23-jarige doelman stapt medio 2023 over naar de club uit de Jack’s League. Hij tekent een contract voor de duur van één seizoen.

In het verleden speelde het talent in de jeugd van PEC Zwolle en SV Dalfsen. De keeper is blij met zijn overstap naar de oranje-zwarten. “Ik ben blij dat ik bij deze mooie club heb mogen tekenen. Ik denk dat ik na vier mooie jaren bij VV Staphorst toe ben aan een nieuwe uitdaging en ik denk dat HHC daarin de perfecte stap voor mij is”, zegt Maats. “Ik hoop bij HHC een vaste waarde te worden en mij zowel als keeper en persoon verder te ontwikkelen op een heel mooi niveau.”

Ook technisch manager Gert Heerkes is positief. “We zijn als HHC zeer verheugd een overeenkomst met Jorick te hebben. Een duidelijke kwaliteit injectie die een boost zal geven in de ontwikkeling van de selectie en onze keepers”, reageert Heerkes. “Binnen de technische leiding is, behorend bij de huidige prestaties, besloten de selectie te willen versterken met een keeper die al voldoende wedstrijden achter z’n naam heeft. Jorick is talentvol, ambitieus en draait wederom een uitstekend seizoen in Staphorst. Met name het verdedigen van het doelvlak is een grote kwaliteit met zijn reactie en reikwijdte.”

 

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: HHC Hardenberg 

Gerelateerde berichten