Jip Kemna tekent contract bij HHC Hardenberg

Aanvaller Jip Kemna maakt een transfer naar HHC Hardenberg. De 26-jarige voetballer komt komende zomer over van het Duitse SC Spelle-Venhaus, waar hij dit seizoen speelt.

Technisch manager Gert Heerkes: “We zijn erg tevreden dat we weer een speler uit de Regionalliga hebben kunnen binden bij HHC. Met Jip krijgen we een echte kwaliteitsimpuls binnen onze aanval. Naast het uitstekende niveau van de Regionalliga, weten we ook zeker dat het hem niet aan een juiste wedstrijdmentaliteit zal ontbreken. Een goed opgeleide speler van Quick20 en nu van grote waarde voor SC Spelle-Venhaus. Hij is een speler die uitstekend als aanspeelpunt kan dienen en daarnaast met regelmaat zijn doelpunt meepikt. We wensen Jip nog veel succes de komende periode in Spelle en zien hem graag verschijnen vanaf het nieuwe seizoen.”

Aansprekende club

Jip Kemna kijkt uit naar zijn overstap: “HHC is altijd een club geweest die me aansprak, omdat het op het hoogste amateurniveau actief is en ik altijd goede verhalen heb gehoord van andere spelers die er hebben gevoetbald. Ik heb dus veel zin om voor HHC te spelen, de wedstrijden van HHC worden goed bezocht en dat is als speler ook leuk. Ik hoop in vergelijking met dit jaar wat vaker in de zestien van de tegenstander te komen om een doelpunt te maken.”

Kemna speelde voor zijn avontuur in Duitsland bij Quick ’20 uit Oldenzaal.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Stock

Gerelateerde berichten