Jan-Piet Bosma keert terug naar HHC Hardenberg

Jan-Piet Bosma is komend seizoen de assistent-trainer van Pascal Diender. Hij volgt de huidige assistent, Erwin van Oosten, op na de zomerstop. Bosma stond tussen medio 2015 en 2020 al aan de zijde van verschillende hoofdtrainers van de club. Hij vertrok uiteindelijk om hoofdtrainer te worden bij Harkemase Boys, om vervolgens SV Marum te trainen.

Bosma reageert enthousiast: “Het hogere segment van het amateurvoetbal heeft altijd mijn ambitie gehad. In mijn 25ste jaar als trainer ben ik nog steeds gedreven en vol ambitie. Ik ben zeer trots om weer terug te mogen keren bij HHC Hardenberg. Een warme club met voor mij een aantrekkelijke voetbal- en beleidsmatige visie, voor zowel de korte als lange termijn. Ik kijk er erg naar uit om met de technische staf, de technische commissie en natuurlijk de spelersgroep aan de slag te gaan.”

Duidelijke versterking

Technisch manager Gert Heerkes: “We zijn erg tevreden dat we kunnen melden dat Jan-Piet terugkomt binnen de club als assistent-trainer. Voor ons een duidelijke versterking in de samenstelling van de technische staf. Met zijn ervaring en kennis zal hij een duidelijke inbreng hebben. Daarnaast is hij als geen ander in staat het enthousiasme in een groep aan te wakkeren.”

Arjan Keuken

Naast Bosma versterkt ook Arjan Keuken de technische staf. Hij zal voor zijn UEFA A-licentie stagelopen als assistent-trainer. Momenteel is hij hoofdtrainer bij VV Bergentheim. Ook is het contract van keeperstrainer Sander Danes met twee seizoenen verlengd.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: HHC Hardenberg

Gerelateerde berichten