Jager en Kampherbeek winnen koppelwedstrijd in het Coevorden-Vechtkanaal

Zaterdag is de traditionele koppelwedstrijd van De Dobber gevist in het Coevorden – Vechtkanaal bij Coevorden. Helaas was de belangstelling heel matig slechts 14 koppels hadden zich opgegeven voor deze wedstrijd en dat was heel teleurstellend.

De reden weten we niet andere jaren zat de wedstrijd altijd vol met 40 koppels ja en dan is het voor de organisatie die er alles aan doet een bittere pil. Oorzaak is mede het gevolg van de corona lockdown.

Hopelijk wordt het volgend jaar weer beter. Ondanks de geringe deelname was het toch een leuke wedstrijd al waren de vangsten niet best. Alleen de deelnemers die vooraan of achteraan een plaatsje hadden geloot vingen aardig vis voor de rest was het schrapen voor een visje.

Door de geringe deelname werd er gevist in 1 vak. Het vak werd gewonnen door het koppel Jager/Kampherbeek ui t Hardenberg die hun kop stek prima wisten te verzilveren met een vangst van 6.890 gr. Op de 2e plaats eindigden het koppel Roord /Hammink uit Almelo die op de eindplaats 5.760 gr vis wisten te vangen. De 3e plaats was voor het koppel Hakkers/ Room uit Coevorden met een vangst van 1.960 gr. 4e werd het koppel Haddering/Temmink uit Oosterhesselen met een gewicht van 1.720 gr en 5e het koppel Makkinga/Glas uit Ommen met een gewicht van 1.670 gr.

De prijzen werden uitgereikt in het clubhuis van De Dobber in Hardenberg. .


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Stock

 

 

Gerelateerde berichten