HHC verlengt contracten met Church en Bouws

Joerie Church en Danny Bouws spelen ook de komende seizoenen bij HHC Hardenberg. De twee verdedigers verlengen hun contracten met twee jaar.

Technisch manager Gert Heerkes vindt dat een belangrijke stap. “Wederom positief nieuws vanuit de huidige selectie met de contractverlengingen van Joerie en Danny. Joerie en HHC blijken een goede match en we zijn erg tevreden dat hij zijn verblijf wil verlengen. Hij is een voorbeeld in prestatiesport bedrijven en altijd een voldoende scorend op meerdere posities in het veld”, zegt Heerkes.

 

“Ook de toezegging van Danny stemt ons zeer tevreden. Ook dit seizoen weer een vaste waarde aan de rechterkant en tegenstanders regelmatig verrassend met z’n dynamische opkomende acties. Inmiddels is hij niet meer weg te denken bij HHC. Met deze twee toezeggingen weer verzekerd van voldoende opties in de verdediging.” Bouws speelt sinds medio 2016 bij HHC, nadat hij de transfer maakte vanaf FC Emmen. Daarvoor kwam hij uit voor VV Emmen. Church kwam halverwege 2021 naar de oranje-zwarten en speelde daarvoor bij SV Rödinghausen, Jong AZ en VIOS-W.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: HHC Hardenberg

Gerelateerde berichten