Gersom Klok en Matías Jones langer bij HHC Hardenberg

Routiniers Gersom Klok en Matías Jones verlengen hun contract bij HHC Hardenberg. De twee spelers voetballen ook het komende seizoen in het oranje-zwart. Hun contracten zijn met één seizoen verlengd.

HHC Hardenberg is blij met de verlengingen, zegt technisch manager Gert Heerkes: “Een mooi moment enkele weken geleden was de terugkeer van Gersom Klok binnen de lijnen. Deze week werd dit gevolgd door een verlenging van de overeenkomst met hem. We zijn uiteraard enorm blij dat we dit gerealiseerd hebben. Dit betekent een enorme boost in de selectie. Zowel zijn ervaring, gedrevenheid en doorzettingsvermogen geven een impuls gedurende de gehele week. Na een ongekend gedisciplineerde revalidatie kijken we uit naar het komende seizoen met weer een fitte en gemotiveerde Gersom binnen de lijnen.”

Impuls voor de selectie

Ook is de club verheugd met de contractverlenging van Jones. “Geweldig dat ook deze ervaren winnaar voor de club behouden blijft”, reageert Heerkes. “Zijn rust, slimheid en voetballend vermogen kenmerken zijn spel op het middenveld. Verder is zijn Zuid-Amerikaanse temperament en winnaarsmentaliteit een grote impuls voor onze selectie.”

Klok kan niet wachten om weer te voetballen na de zomerstop. “Ik ben heel blij dat ik weer op het veld sta. En dat ik kan doen wat ik heel graag doe, lekker voetballen! Heb er heel veel zin in, want ben nog lang niet klaar bij deze mooie club.”

Vertrouwen

Jones zelf kijkt uit naar het nieuwe seizoen. “Ik ben erg blij met de verlenging van mijn contract. HHC is mijn tweede thuis geworden. Ik vind het leuk om bij de club te zijn. Mensen behandelen mij altijd geweldig en ik wil die liefde en dat vertrouwen op het veld teruggeven.”


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: HHC Hardenberg

Gerelateerde berichten