Geertman en Los winnaars zevende wedstrijd

De zevende wedstrijd van de wintercompetitie van B & O en de Dobber is zaterdag 21 januari gevist.  S. Geertman en A. Los wonnen deze wedstrijd die gehouden werd in De Krim.

 

De zevende wedstrijd van de wintercompetitie van B & O en de Dobber is zaterdag 21 januari gevist. Er werd gevist in de Lutterhoofdwijk in het centrum van De Krim. Iedereen was weer aanwezig en het was dit keer prima visweer. Het weer was een stuk beter om te vissen dan de week ervoor. Het was niet koud en er stond nauwelijks wind. Kortom voor de vissers ideale weersomstandigheden. Er werd behoorlijk goed gevangen door de vissers, die over de vangsten van de laatste tijd niet veel te klagen hebben.

 

Het A-vak

Het A-vak werd een prooi voor A. Los met een vangst van 28 vissen met een gewicht van 2.400 gr. De tweede plaats was hier voor Jan Geertman met een vangst van 33 vissen met een gewicht van 1.500 gr. De derde plaats was voor Henk Hakkers die 22 vissen wist te vangen met een gewicht van 1.640 gr..

 

Het B-vak

Het B-vak werd gewonnen door Stef Geertman hij wist 57 vissen te vangen met een gewicht van 3.340 gr. Stef is geweldig in vorm. De tweede plaats was voor Willem Zomers die 24 vissen wist te vangen met een gewicht van 2.310 gr. De derde plaats was voor Mandrie Ligtenberg die 30 vissen wist te vangen met een gewicht van 1.960 gr.

 

Met nog drie wedstrijden te gaan komt er behoorlijk tekening in de eindstand. Volgende week wordt er weer gevist.

 

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: HSV De Dobber

Gerelateerde artikelen