Dertien leden van SNO gepromoveerd

Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken (SNO) deelt met gepaste trots mee, dat volgend jaar dertien leden op een hoger niveau actief zullen zijn. Ook zal er voor het eerst in de geschiedenis van deze club een scheidsrechter structureel actief zijn op het hoogste amateurniveau.


Met ingang van het nieuwe seizoen zal Maurice Paarhuis uit Hellendoorn zijn wedstrijden gaan fluiten in de Jack’s League.

Het jonge talentvolle lid Stan Endeman uit Luttenberg zal met ingang van het volgende seizoen actief zijn in de eerste klasse van het zondag voetbal. Daarnaast zal hij ook in het nieuwe seizoen deel blijven uitmaken van het talententraject.

Een ander jeugdig lid, Max van der Lei uit Dedemsvaart, is gepromoveerd naar de zaterdag tweede klasse. Daarnaast zal hij met ingang van het nieuwe seizoen deel gaan uitmaken van het talententraject.

 

Diverse jonge leden, maar ook twee ervaren leden zijn gepromoveerd naar de derde klasse. Dit zijn achtereenvolgens Ferens Groenhuijsen uit Zwolle, Ramon Heveling uit Almelo en Bent Kuipers uit Geesteren. Ferens is actief in het zaterdagvoetbal en Ramon en Bent zijn actief in het zondag voetbal. Ferens zal met ingang van het nieuwe seizoen deel gaan uitmaken van het talententraject. De twee ervaren leden die gepromoveerd zijn naar de derde klasse, zijn Bas ten Tije uit Holten en Henk Zwakenberg uit Lemelerveld.

 

Jeugd

Daarnaast komen er diverse jonge leden over vanuit de jeugd. Normaliter zouden deze heren eerst wedstrijden moeten gaan fluiten bij de reserve elftallen, maar de KNVB heeft besloten om hun goede prestaties te belonen met een directe promotie naar de standaardelftallen. Dit betreffen Rutger Beun en Jos Olsman uit Hardenberg en Sem Schrijver uit Nieuw Heeten. Daarnaast zal Sem ook in het komende seizoen deel blijven uitmaken van het talententraject.

Ook het jonge lid Koen Staarman is bezig aan een uiterst sterke ontwikkeling. Als beginnend scheidsrechter heeft de inwoner uit Vroomshoop een plek in het talententraject weten te bemachtigen, hetgeen een unieke prestatie mag worden genoemd.

 

Bovendien heeft SNO Nijverdal leden die gepromoveerd zijn in het jeugdvoetbal. Een van hen is het fanatieke lid Jan Otten uit Hardenberg. Hij mag in het nieuwe seizoen wedstrijden gaan fluiten in de derde divisie in de onder-19 categorie.

Tot slot een speciaal woord voor Anton Kreileman uit Nijverdal. Anton gaat met z’n 72 jaar promoveren naar de één na hoogste jeugdgroep, waardoor hij in het nieuwe seizoen nagenoeg alleen wedstrijden zal gaan fluiten van betaalde voetbalorganisaties. Anton is topfit, dus de vereniging heeft er alle vertrouwen in dat hij hier opnieuw zijn kunsten weer op een positieve wijze zal etaleren.

 

“Al met al zijn wij als bestuur uiterst trots op onze leden. Er zijn binnen SNO geen degradaties geweest en wij willen bovenstaande heren veel succes en plezier toewensen op het nieuwe niveau”, laat SNO trots weten.

 

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: SNO

Gerelateerde artikelen