De Dobber wintercompetitie nadert einde

Henk Hakkers en Mandrie Ligtenberg zijn de winnaars van de negende wedstrijd van de wintercompetitie. Ook deze wedstrijd werd gevist in de Lutterhoofdwijk in De Krim. De organisatie ligt in handen van HSV Bergentheim en Omstreken (B & O) en HSV De Dobber.


Hengelsportvereniging De Dobber en Hengelsportvereniging ‘Bergentheim & Omstreken’ zijn de organisatoren van de wintercompetitie. Zaterdag werd één na laatste, de negende wedstrijd gevist. Niet alleen de weersomstandigheden waren prima voor de vissers, maar ook de vis werkte nog eens goed mee. Al met al voor de vissers dus een leuke wedstrijd.

 

A-Vak

Henk Hakkers wist het A-vak te winnen. Hij ving 17 vissen en hengelde daarmee maar liefst een gewicht van 6.220 gr. bij elkaar. Goede tweede was Stef Geertman die wat kleinere vissen aan de haak sloeg. Hij wist 39 vissen te vangen met een totaalgewicht van 2.480 gr. De derde plaats was voor G. Wind, hij ving 14 vissen met een gewicht van 1.820 gr.

B-Vak

Het B-vak werd gewonnen door Mandrie Ligtenberg. Mandrie wist met 34 vissen het meeste aantal te vangen. Helaas voor hem hengelde hij daarmee slechts een gewicht van 4.000 gr. uit het water. Goed genoeg voor de eerste plaats in het B-vak. De tweede plaats was voor J. Geertman, de vangst van 21 vissen leverde hem een gewicht van 2.680 gr. op. De derde plaats was voor A. Los. Hij ving 19 vissen met een totaalgewicht  van 1.980 gr.

De Dobber
Wintercompetitie

Komende zaterdag is de tiende, en tevens laatste viswedstrijd in de wintercompetitie. Ook deze wedstrijd is weer in De Krim. Na afloop is de prijsuitreiking in het clubhuis van de Dobber in Hardenberg onder het genot van een hapje en drankje. Dan wordt bekend hoe de prijzen verdeeld worden en zullen de prijswinnaars worden gehuldigd. Het clubhuis van HSV De Dobber ‘Ons Stekkie’ is te vinden aan de Gramsbergerweg 52c in Hardenberg.

 

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: HSV De Dobber

 

Gerelateerde berichten