Contract voor Mike Veenstra bij HHC Hardenberg

Mike Veenstra heeft een contract getekend bij HHC Hardenberg. De 20-jarige aanvaller speelde afgelopen seizoen in het Onder 23-team van de oranje-zwarten en speelde een goede voorbereiding bij het eerste elftal. Dat werd beloond met een overeenkomst bij de Hardenbergers.

De speler uit Zuid-Afrika wist in de voorbereiding veel te scoren en maakte vorige week bij SVV Scheveningen zijn eerste doelpunt in het shirt van HHC Hardenberg. In het uitduel tegen KVV Quick Boys vorig seizoen maakte hij zijn debuut bij het vlaggenschip van de club. Eerder speelde hij voor DZOH en SVBO, in het seizoen 2020-21 sloot hij aan bij Onder 23. Veenstra is erg blij met zijn contract. “Ik had niet verwacht dat ik zo’n goede voorbereiding zou spelen. Natuurlijk ben ik super blij met deze kans”, reageert hij kort na het tekenen.

 

Ook technisch manager Gert Heerkes is enthousiast. “Ik vind het heel knap dat hij, vanuit het ambitieuze plan dat hij heeft, naar HHC Hardenberg is gekomen. Hij heeft zich vorig jaar goed gemanifesteerd bij Onder 23. Deze kans heeft hij met beide handen aangegrepen. We hopen nog veel van hem te zien en dat hij zich nog verder mag doorontwikkelingen, zoals hij nu doet”, aldus Heerkes.

 

Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: HHC Hardenberg

Gerelateerde berichten