Misker Race Event een groot succes

Het Misker Race Event dat zaterdag 3 en zondag 4 september plaatsvond in het centrum van Hardenberg was een groot succes.

Op de Markt in Hardenberg was het zaterdag 3 en zondag 4 september gezellig vertoeven. De beide dagen stonden geheel in het teken van de Formule 1. Er was dan ook van alles te doen in het kader van de Formule 1. Zo was er een echte Formule 1 Race simulator, zodat je als Max Verstappen een race kon rijden. Verder kon je meedoen aan het bandenwisselspel. Vooral zaterdag was het ontzettend druk op het marktplein in het centrum van Hardenberg.

 

Op zondag was het rustiger en het event was niet de hele dag, maar van 13.00 tot 18.00 uur. Toch was het er niet minder gezellig om. Het weer was gunstig en de terrassen zaten vol. De een zat er echt voor de race en een ander kwam puur voor de gezelligheid. Voor de organisatie de ideale omstandigheden om het een zeer geslaagd event te noemen.

 

Je hoefde de race in Zandvoort niet te missen. Er was een groot scherm opgezet en kon je de Grand Prix in Zandvoort live volgen. De race was spannend. Grote vreugde was er dan ook toen Max Verstappen als eerste over de finish kwam.

Misker Race Event
Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS

 

Gerelateerde berichten