Donker in delen van Dedemsvaart

Uw verlichting op de fiets of auto nog eens extra controleren is geen overbodige luxe als u op pad gaat in Dedemsvaart. Sinds donderdagavond 1 september is het in delen van Dedemsvaart donker langs de weg.

De lantaarnpalen in delen van De Langewijk, Schuttevaer, De Aak en de Praam zijn uitgevallen. Waarom de verlichting is uitgevallen en wanneer het probleem verholpen wordt is niet bekend. Ook zijn de lantaarnpalen vanaf Bouwcenter Concordia aan de Langewijk uitgevallen. Her en der is er nog een lantaarnpaal die wel brandt. De storing doet zich helemaal tot de helft van de Aak, Schuttevaer en De Praam voor.

De oorzaak is niet bekend.

Lantaarnpaal beheerder Limitec is wel op de hoogte van de uitgevallen lantaarnpalen, zo valt te lezen op hun website. Wanneer de lantaarnpalen weer gaan branden is nog onduidelijk.

Vóór 1 september had Spie het beheer over de lantaarnpalen. Toen kon je alleen storingen doorgeven via de gemeente. Nu Limitec het beheer weer in handen heeft is de mogelijkheid er weer om storingen rechtstreeks te melden bij Limitec. Storingen melden kun je op elk gewenst moment doen via hun website. Limitec is doordeweeks bereikbaar via 0523-265111.

 

Gerelateerde berichten