Smikkelboxen in Vechtdal op herhaling

De Smikkelbox van Vechtdal Boert Bewust wordt op Tweede Pinksterdag herhaald.

Met Hemelvaart trokken veel mensen erop uit. Een aantal van hen streek neer bij een Vechtdal Boert Bewust deelnemer en kochten wat lekkers uit de smikkelbox. Smullend van dit lekkers genoten ze tevens van het mooie uitzicht. Hier en daar werd er even een praatje met de boer gemaakt. De mensen vonden het een goed initiatief en daarom staat ook op Tweede Pinksterdag de smikkelbox in het Vechtdal.

De versnaperingen (zoals een bekertje yoghurt, een sapje, een blokje kaas, een plak streekkoek e.d.) in de koelbox kunt u tegen een kleine vergoeding kopen. Er zijn verschillen boerenbedrijven in het Vechtdal die weer meedoen. Via de link: https://goo.gl/maps/PmYXCyeC4QRmBpZ67 kunt zien welke bedrijven meedoen en waar de smikkelboxen staan.

U kunt ook een mand met streekproducten winnen, maar daar moet u wel iets voor doen. Maak een selfie met de smikkelbox of met het Vechtdal Boert Bewust bord. Post deze foto op uw eigen social media kanalen met de #SmikkelboxVBB #vechtdalboertbewust en wie weet wint u wel een mooie gevulde mand vol met heerlijke streekproducten.

Gerelateerde artikelen