Slagharen presenteert Red Bandits Adventure

Attractie- en Vakantiepark Slagharen opent in jubileumseizoen 2023 de attractie Red Bandits Adventure. In dit gloednieuwe decor worden bezoekers ondergedompeld in de wereld van de gelijknamige beruchte boevenbende. Slagharen laat voor het eerst ontwerpen zien van deze nieuwe beleving.

Transformatie Wild West Adventure

Op dit moment wordt hard gewerkt om de overdekte bootjesattractie Wild West Adventure, geopend in 2000, te transformeren. De transformatie moet leiden tot een compleet nieuwe ervaring, met andere decors en een totaal andere verhaallijn. De Red Bandits zijn op zoek naar nieuwe leden. Wie straks in een bootje stapt, trotseert verschillende gevaarlijke elementen die de Red Bandits als beproeving hebben geplaatst. Maar uiteindelijk loopt het avontuur anders dan gedacht…

De boevenbende heeft al enkele jaren een prominente plek in het entertainmentaanbod van het park. “Ik ben ontzettend blij dat we met dit verhaal gasten meer dan ooit mee kunnen nemen in het avontuur van de Red Bandits”, vertelt algemeen directeur Dave Storm. “Dit jaar vieren we het 60-jarig bestaan van Slagharen. Deze vernieuwing voelt als een van de cadeaus die passen bij zo’n mooi jubileumjaar.”

 

Voor de realisatie van het project werkt Slagharen samen met de Leisure Expert Group uit Amsterdam. Slagharen opent haar vakantiepark weer op vrijdag 31 maart 2023. Het attractiepark is geopend vanaf zaterdag 1 april 2023.

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is een attractiepark en vakantiepark in Slagharen in de Nederlandse provincie Overijssel. Het park bestaat sinds 1963 en heette oorspronkelijk Shetland Ponypark Slagharen. In het logo staat de Engelse naam Slagharen Themepark & Resort.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Attractiepark Slagharen

Gerelateerde berichten