Saxenburgh trots op promotie orthopedisch chirurg

Saxenburgh is trots op Orthopedisch chirurg Dr. Stefan (S.N.) van Vendeloo, want hij is is in juli gepromoveerd.


Orthopedisch chirurg Dr. Stefan (S.N.) van Vendeloo, werkzaam in het Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg, promoveerde begin juli aan de Rijksuniversiteit Groningen met zijn onderzoek naar modernisering in medische opleidingen en het effect op het mentale welzijn van artsen in opleiding (aios).

De onderzoeken zijn vooral tot stand gekomen door persoonlijke ervaringen tijdens zijn opleidingen. De opgedane kennis en ervaring zet hij graag in voor de patiënten van Saxenburgh. Voor een goede patiëntenzorg is het ook belangrijk dat de dokters goed opgeleid en mentaal fit zijn.

De medische vervolgopleiding is de afgelopen jaren flink gemoderniseerd en competentiegericht geworden. In zijn proefschrift “Optimizing learning environments and resident well-being in postgraduate medical education” onderzocht Stefan van Vendeloo wat de impact van het moderniseringsproces is.

Saxenburgh is trots op de promotie van de orthopedisch chirurg en is verheugd over de positieve uitwerking die dit zal hebben voor zowel professionals als patiënten van het Saxenburgh Medisch Centrum. Sinds 1 maart 2020 is hij werkzaam als orthopedisch chirurg bij het Saxenburgh Medisch Centrum, binnen het Orthopedisch Centrum Vechtdal, www.ocvechtdal.nl.

buy office 2019 pro

Gerelateerde artikelen