Rustige start Vakdagen Evenementenhal

De Rundvee en Mechanisatie Vakdagen zijn dinsdag 26 oktober in Evenementenhal Hardenberg rustig van start gegaan. Bezoekers komen uit het hele land en zelfs uit het buitenland.

De eerste dag is vrij rustig verlopen. Volgens Easy Fair zijn er ruim 20.000 aanmeldingen voor deze beurs binnen gekomen. Dinsdag rond 19.30 uur was bekend dat er al ruim 3500 bezoekers binnen waren. De sfeer was dinsdag gezellig druk te noemen. De Beurs is ruim van opzet, zodat de paden niet te vol lopen. De meer dan 400 exposanten zijn over zeven hallen verdeeld. Er zijn diverse sectoren vertegenwoordigd en onderverdeeld. Gezondheid, machines, energie, maar ook verzekeringen zoals Univé. Univé is het bedrijf dat opgericht is in 1737 om boeren tegen faillissement te behoeden. Verder zijn er o.a. bedrijven in foerage, stalinrichting, farmacie en diergezondheid, mechanisatie, melktechniek, duurzaamheid, brancheorganisaties en meer.

De beurs is woensdag 27 en donderdag 28 oktober nog te bezoeken van 13.00 – 22.00 uur.

Het is tevens een beurs over klimaatverandering, om de wereld te voorzien van schone energie.

 

SAC melksystemen

 

Farmel is een zakenpartner in het aan- en verkopen van rauwe melk en diverse zuivelproducten.
Farmel Dairy Products beschikt over diverse kwaliteits- en duurzaamheidskeurmerken zoals Beter Leven Keurmerk.

Ook oud en nieuw ontmoeten elkaar in de Evenementenhal. Naast de nieuwste tractoren en diverse machines met de nieuwste snufjes, zijn er ook oude tractoren te bewonderen.

Ook waren de landbouwwerktuigen van vroeger te bewonderen bij de stand van het Landbouwmuseum uit Dedemsvaart.

Extra informatie vindt u op de website www.rmv-hardenberg.nl 

 

Gerelateerde artikelen