Rockconcert in Boerderij Baalder

Boerderij Baalder in Hardenberg is een bekende locatie voor muziekliefhebbers uit de regio. De boerderij staat bekend om zijn regelmatige rockconcerten. Zaterdag 13 mei vond er weer een rockconcert plaats.

Zaterdagavond was gezellig druk bij de Boerderij Baalder. Twee rockcoverbands, Sun King the Cult Tribute en The Oxford Miners, waren naar Hardenberg gekomen om een optreden te verzorgen in de boerderij.

 

Zowel Sun King als The Oxford Miners wisten het publiek van begin tot eind te boeien met hun talent en enthousiasme. Tijdens het optreden van Sun King vlogen er zelfs stoppen uit. Letterlijk welteverstaan. Maar na een snelle reparatie door de medewerkers van de boerderij, kon de band haar optreden alsnog met verve af te ronden.

 

Unieke locatie

De Boerderij Baalder is een unieke locatie voor muziekliefhebbers en staat bekend om zijn geweldige sfeer en toegewijde publiek. Deze avond had een extra bijzonder tintje. Want de avond was tevens een moment van herdenking. Bert Stoeten werd herdacht met een minuut stilte. Stoeten is een ware rockfanaat, die veel heeft betekend voor Boerderij Baalder. Onlangs is Bert, op veel te vroege leeftijd, overleden.

 

De muziekavond was weer een groot succes voor de Boerderij, de beide bands en de vele bezoekers. Het bewijst maar weer eens dat livemuziek nog steeds springlevend is in Hardenberg. De Boerderij blijft zich inzetten om muziekliefhebbers een geweldige ervaring te bieden. “Wij kijken al weer uit naar het volgende concert”, aldus Nico Horstman, die samen met mede-rockliefhebbers deze traditie voortzet.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Foto’s: Bas Schipper, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten