Open huis computersoos Balkbrug

Voorafgaand aan het nieuwe cursusseizoen houdt Computersoos Balkbrug op dinsdag 29 augustus van 13.30 tot 15.30 uur Open Huis in de bibliotheek aan de Kruizingastraat 17 in Balkbrug. De cursussen starten vanaf 14 september a.s.

Computersoos Balkbrug houdt samen met de lokale bibliotheek in het najaar cursussen voor beginners: Klik en Tik, de basisbeginselenen van de omgang met de computer, laptop of tablet. Klik en Tik Vervolg, uitbreiding van kennis.Voor gevorderden: DigiSterker voor omgang met Digi-D en de digitale overheid. Ook DigiVitaler, digitale zorg dichterbij, behoort tot de mogelijkheden. Deze 4 cursussen zijn gratis toegankelijk.

SeniorWeb Leslocatie Computersoos Balkbrug heeft een breed scala aan cursussen voor 50-plussers zoals basiscursus Windows 10. Maar ook internetbankieren, mobiel bankieren, foto’s bewerken, een foto album maken, een iPad- of tabletcursus. Ook een Workshop Digitale veiligheid behoort tot de mogelijkheden. Stap voor stap aan de slag met uw tablet, computer of telefoon en met internet. U kunt het allemaal leren bij de SeniorWeb leslocatie onder de geduldige begeleiding van de vrijwilligers. De lessen zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.

Lessen op maat worden ook gegeven. Deze lessen worden in kleine groepjes of individueel gegeven en de onderwerpen kunt u zelf aandragen.

Tijdens de cursusperiode in het najaar houden wij elke dinsdagmiddag, vanaf 12 september, een vrije inloop van 13.30 tot 15.30 uur. U kunt dan oefenen, internetten, een praatje maken of problemen met uw apparatuur voorleggen.

En elke 1e vrijdagmiddag van de maand zijn wij ook in de bibliotheek aanwezig van 13.30 tot 15.00 uur. Wij helpen u graag. Voor meer informatie kunt u terecht op www.compusoos.nl of contact opnemen met mevrouw I. Andela 0523-656890, b.g.g. 656889.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Stock

Gerelateerde berichten