Rijschool Altena viert 10-jarig bestaan

Autorijschool Altena in Hardenberg viert deze maand haar tweede lustrum. Tien jaar geleden schreef Robert Altena, instructeur en eigenaar, zich in bij de KVK.

De persoonlijke aanpak van Robert sloeg al snel aan in Hardenberg. In 2013 had hij het zo druk en kwam er al snel een tweede instructeur bij. Momenteel rijden er zelfs vier lesauto’s rond in het Vechtdal en zijn de herkenbare witte auto’s van Altena niet meer weg te denken uit het Hardenbergse straatbeeld.

In de afgelopen tien jaar heeft Autorijschool Altena een kleine duizend rijbewijs bezitters mogen opleiden. Het team van instructeurs stelt Altena in staat maatwerk te leveren: niet alleen jonge mensen opleiden voor hun eerste rijbewijs, maar ook bijv. begeleiding voor ouderen die een rij-test moeten doen. De instructeurs van Altena zijn ook zeer deskundig in het begeleiden van mensen met rijangst.

Als gevolg van de lockdowns in de coronatijd kwam het werk tot tweemaal toe stil te liggen. Dankzij gebruik van spaargelden en enige overheidssteun wist de onderneming deze storm te doorstaan en is ze volop bezig weer in te lopen. Altena: “Ondernemen is interessant, zeker in deze tijd. Hoge brandstofprijzen, wachttijden bij het CBR, er is altijd wel iets wat voor een uitdaging zorgt. Als we kijken naar wat we de afgelopen tien jaar allemaal hebben meegemaakt, zijn we dankbaar voor waar ons bedrijf nu staat. We zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet!” De onderneming viert dit jubileum in besloten kring.

Gerelateerde artikelen