Rico Magsino tekent officieel bij VV Avereest

VV Avereest heeft de nieuwe staf voor alle teams officieel binnen. Rico Magsino tekende zijn eerste contract als hoofdtrainer van een senioren elftal onder toeziend oog van voorzitter Luuk Visscher.


Rico Magsino heeft al ervaring op gedaan bij de jeugd van Heino. Daar heeft hij de bovenste twee jeugdelftallen enkele jaren onder zijn hoede gehad. De Ommenaar is met zijn 29 jaar een talent in het trainersgilde. Met zijn frisse en heldere ideeën over hoe voetbal gespeeld moet worden, zijn enthousiasme en gedrevenheid past hij weer precies in het plaatje dat het bestuur en de technische commissie voor ogen hebben. VV Avereest geeft jonge en talentvolle trainers graag een kans, hetgeen goed uitpakte bij zijn voorganger Stef Lamberink.

 

Nieuwe trainer dames

Ook het eerste elftal van de dames heeft een nieuwe trainer. Na vele jaren onder Johan ten Wolde, die het vrouwenvoetbal in Balkbrug weer op de kaart heeft gezet, neemt Marcel Schuur het nu van hem over. Schuur is een oude bekende van de club die vijf jaar geleden van het herenvoetbal naar het damesvoetbal is over gestapt. Hij is zeer enthousiast en wil de dames graag naar een hoger niveau tillen.

 

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: VV Avereest

Gerelateerde berichten