Rick Brink na verkeersongeval weer aan de slag

Rick Brink, de lijsttrekker van CDA Overijssel is dinsdag 14 februari betrokken geraakt bij een verkeersongeval op de A28. Hij liep een gebroken knie en voet op, waaraan hij nog dezelfde dag is geopereerd.


Rick Brink gaat (dinsdag 21 februari) weer voorzichtig aan de slag. Hij was dinsdag 14 februari bij een verkeersongeval op de A28 betrokken en liep een gebroken knie en voet op. Brink is de lijsttrekker van CDA Overijssel bij de Provinciale Statenverkiezingen op 15 maart. Hij zegt ‘blij en dankbaar’ te zijn voor alle goede zorgen waarmee hij de afgelopen dagen is omringd. ‘Heel veel dank voor de hulpdiensten. De politie, het ambulancepersoneel en het verzorgende personeel van de Isala Klinieken in Zwolle’, laat Rick Brink weten.

 

Hij liep bij het ongeval een gebroken knie en gebroken voet op, waaraan hij nog dezelfde dag werd geopereerd. ‘Inmiddels is de revalidatie opgestart en ben ik weer een beetje bijgekomen van alles, zodat het tijd is om mijn dagelijkse werkzaamheden maar ook mijn campagneactiviteiten weer op te pakken. Ik wil daar nog aan toevoegen dat ik mij ongelooflijk gesteund voel door alle kaartjes, bloemen en andere attenties die ik heb ontvangen. Niet alleen van de organisaties waarvoor ik als adviseur inclusiviteit werk, maar ook van diverse politieke partijen.’

 

Aan bezoek had Rick geen gebrek. Ook Wopke Hoekstra was geschrokken  en heeft hem woensdag 15 februari nog in het ziekenhuis bezocht. ‘Geschrokken door het bericht dat onze lijsttrekker CDA Overijssel Rick Brink een auto-ongeluk heeft gehad. Fijn om te zien dat hij het naar omstandigheden goed maakt, en dat na de operatie de lach weer terug is op zijn gezicht!’, staat bij Wopke Hoekstra op Facebook te lezen.

 


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Communicatieadviseur CDA Statenfractie Overijssel

Gerelateerde berichten