Mooie opbrengst GIRO 555 Vorstengroep

De vorstengroep van CV De Venekloeten heeft tijdens de optocht gecollecteerd voor GIRO 555. Daarmee hebben zij een mooi geldbedrag opgehaald voor GIRO 555.

Nadat Burgemeester Offinga de sleutels aan Prins Rens en Jeugdprins Lars had overhandigd ging, iets te laat, zaterdagmiddag dan eindelijk de optocht in Kloetendonk van start.

Door corona was de optocht al 2 jaar niet doorgegaan. Dit was ook te merken aan het aantal deelnemers. Dit aantal was beduidend lager dan eerdere jaren. Desalniettemin waren degene die wel meededen vol goede moed en carnavalsplezier. En de creativiteit spatte ervan af.

De vorstengroep van CV De Venekloeten had op het laatste moment een plan bedacht om tijdens deze optocht te gaan collecteren voor GIRO 555 en daarmee een bijdrage te leveren aan de landelijke actie voor de slachtoffers in Turkije en Syrië. De vorsten hadden afgelopen week nog van alles geregeld en waren benieuwd naar de reacties van het publiek. Nou deze waren geweldig. Heel veel toeschouwers waren bereid om een bijdrage in de collectezakken te doen.

Helaas konden de vorsten niet de hele route meelopen in verband met andere activiteiten. Maar het resultaat is dan toch ongekend. Aan het eind van de middag kon het opgehaalde bedrag bekend gemaakt worden. 977 euro was er in de collectezakken gestopt. De vorsten willen dan ook iedereen, die gedoneerd heeft, heel hartelijk dank voor deze geweldige opbrengst. De vorsten zullen het bedrag aanvullen tot 1000 euro en overmaken naar GIRO 555.

 


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: CV de Venekloeten

Gerelateerde berichten