Reizigers kunnen weer schuilen bij station in Hardenberg

Reizigersvereniging ALMA heeft aan NS gevraagd de wachtruimte bij het station in Hardenberg weer open te stellen. De NS heeft gehoor gegeven aan dit verzoek en de wachtruimte sinds 28 december heropend.

Trein- en busreizigers vonden het al langere tijd niet prettig dat de wachtruimte op het station Hardenberg niet gebruikt kon worden. Reizigersvereniging ALMA heeft aan NS gevraagd de wachtkamer weer te openen. En NS heeft besloten dit op proef te doen. Met ingang van dinsdag 28 december is de wachtruimte weer open en kunnen reizigers weer warm en droog wachten in Hardenberg.

In het verleden heeft NS te maken gehad met wangedrag in Hardenberg (o.a. roken en vandalisme), waardoor NS het verstandig vond om de wachtruimte af te sluiten. Daarna is de wachtruimte ook weer een periode open geweest en werd deze geopend en gesloten door de koffieverkoper in Hardenberg. Nu de wachtruimte sinds deze week weer open is, blijft NS uiteraard in de gaten houden of de wachtruimte netjes en heel blijft. 

Reizigersvereniging ALMA heeft zich eerder ook beijverd om de wachtkamer op het station Almelo langer open te stellen. De proef toen was geslaagd. Ook het openen van de wachtruimte en een toilet op station Mariënberg staat nog op het verlanglijstje.

Gerelateerde berichten