Recreatie Vakbeurs met meer dan 300 exposanten

De twintigste editie van Recreatie Vakbeurs op 15, 16 en 17 november in Evenementenhal Hardenberg is met meer dan 300 exposanten compleet volgeboekt. Voor het eerst worden maar liefst acht beurshallen ingezet, waardoor Recreatie Vakbeurs groter dan ooit is. De beursorganisatie verwacht dat 6.000 bezoekers op deze speciale jubileumeditie afkomen.

Recreatie Vakbeurs vindt plaats op het ideale moment in de tijd voor de recreatiebranche. De tijd dat de meeste campings en recreatieverblijven dicht zijn. Op de beurs kun je in één dag(deel) op de hoogte komen van de laatste ontwikkelingen in de sector. Je ziet de nieuwste fysieke producten, diensten en innovaties van meer dan 300 exposanten uit de complete sector (15 verschillende segmenten) binnen de recreatie. Je ontmoet (bestaande) relaties en ontdekt nieuwe leveranciers. Kortom, een compleet aanbod waarbij een bezoek aan Recreatie Vakbeurs je klaarstoomt en up-to-date maakt voor het nieuwe recreatieseizoen!

 

Meer 5000  Bezoekers
De vakbeurs telt jaarlijks meer dan 5000 bezoekers. Dit zijn over het algemeen eigenaren van campings, dienstverlening algemeen, bungalow- en vakantieparken, recreatieparken, dagrecreatie & attractieparken, verhuurders, groepsaccommodaties, overheid & gemeente, zwembaden en speeltuinverenigingen De vakbeurs is er voor alle recreatiebedrijven en speelt in op een toekomstbestendige recreatiesector; van ondernemers tot de technische dienst en huishouding en van marketeers tot horecamanagers.

Exposanten

Verblijfsaccommodaties, Spelen & Bewegen, Entertainment & Games, Recreatietechniek, ICT & Software, Facilitaire Dienstverlening, Zwembad & Water, Tuin & Park, Mobiliteit, Tiny Houses, Bijzonder Overnachten, Chalets & Glamping, Interieur & Styling, Outdoor Living, Horeca. Er zijn op de beursvloer van Recreatie Vakbeurs meerdere bijzonderheden ingericht, zoals een Inspiratieplein boven hal 1 en tussen hal 8 en een zwembadplein ‘Leisure Island’. Bovendien is op de beursvloer een Mobiliteitsplein in hal 5 en hal 7 staat in het teken van Tuin & Park.

 

Programma

Het volledige programma van Recreatie Vakbeurs 2022 is hier te vinden. Het 20-jarig bestaan van Recreatie Vakbeurs wordt gevierd op dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 november 2022 in Evenementenhal Hardenberg. De beurs is op deze dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie: www.recreatie-vakbeurs.nl

Tineke Eilander, Omroep NOOS
Foto’s: Jeroen Eilander, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten