Hardenbergse doet auditie in The Voice of Holland

Karlijn Luisman uit Hardenberg doet mee aan de Blind Auditions van het 11e seizoen van The Voice of Holland.


De 18-jarige Karlijn is erg muzikaal. Zij zit nu nog in het examenjaar van de opleiding Onderwijsassistent aan het Alfa College in Hardenberg. Naast haar opleiding werkt Karlijn bij de Action in Hardenberg. Maar na haar examen gaat ze naar het conservatorium ArtEZ voor de opleiding Docent Muziek.

Karlijn heeft zanglessen gehad in Amsterdam en volgt momenteel gitaarles. In 2018 heeft ze meegedaan aan The Voice Kids, maar bereikte net niet de finale. Tijdens de finale van TVOH in februari mocht Karlijn zingen in de pauze waarbij de band ging meespelen, dat is het moment geweest dat Karlijn in beeld kwam.

“Meedoen aan The Voice of Holland is natuurlijk te gek. Een prachtig groot podium waar je heel veel nieuwe zangers en zangeressen leert kennen”, aldus Karlijn, die vrijdag 8 januari op RTL4 is te zien. die om 20.00 uur begint op RTL4. Of ze doorgaat naar de volgende ronde, kan en mag ze nog niet vertellen. Dat kun je zien op 8 januari. Ten slotte bouwt Karlijn de komende tijd natuurlijk verder aan haar YouTube kanaal.
Bron: Tineke Eilander

Karlijn tijdens haar auditie. Copyrights RTL4

Gerelateerde artikelen