Prijswinnaars Radio Bingo van 24 februari

De winnaars van de Radio Bingo van Omroep NOOS hebben zaterdag hun prijzen overhandigd gekregen. De drie te vergeven prijzen zijn bij toeval bij één familie terechtgekomen.

De zussen Ingrid Bouwhuis en Gerjanne Stoeten uit Mariënberg zijn de gelukkige prijswinnaars van de Radio Bingo van Omroep NOOS. De zussen zaten donderdagavond gezellig samen bij de televisie te bingoën: “Het was ontzettend gezellig en we vonden het al leuk toen Gerjanne het eerste rijtje vol had. Dus de boodschappentas hadden we al te pakken. Even daarna was ik aan de beurt en had ik twee rijtjes vol”, lacht Ingrid. “We lagen helemaal in een deuk toen ik tot mijn grote verbazing ook nog de volle kaart had.”

De twee geluksvogels Ingrid en Gerjanne hebben de boodschappentas (Plus Alfring Baalderveld t.w.v. 30 euro), de WEBER Houtskoolbarbecue Smokey Joe (Jumbo Hardenberg t.w.v. 89,99) en de hoofdprijs van 250 euro door Tineke Eilander overhandigd gekregen. Helaas kon Ineke van Lutterveld, die het radioprogramma mede presenteert, niet bij de prijsuitreiking aanwezig zijn.

De eerstvolgende Radio Bingo wordt gehouden op donderdag 31 maart van 20.00-22.00 uur bij NOOS FM.
“Wij doen zeker weer mee”, lieten Gerjanne en Ingrid zaterdag weten.

Gerelateerde artikelen