Raadslid Linda Verschuur keert 50Plus rug toe

Raadslid Linda Verschuur maakte zaterdagmiddag, 3 april, bekend dat zij niet langer lid wil zijn van 50PLUS. Dit heeft ook gevolgen voor de partij in de gemeente Hardenberg, want zij neemt haar zetel mee.

“De reden dat ik 50PLUS verlaat is de verstoorde verstandhouding binnen de 50PLUS-fractie in Hardenberg. De wens om nog tot elkaar te komen is voor mij te laat”, schrijft Linda in een brief aan de pers. “Het enige wat ik met u kan delen is dat dit niet zomaar een besluit is. Mensen die mij goed kennen weten dat ik niet over een nacht ijs ga. Ik neem niet zomaar een beslissing.”

Linda schrijft dat ze niet als onafhankelijk raadslid verder gaat, de zetel niet inlevert en zich niet aansluit bij een landelijke partij. “Het zal u vast niet zijn ontgaan wat er de laatste weken in Den Haag is gebeurd, het vertrouwen in de landelijke politieke partijen is er niet beter op geworden. Ik ben klaar met het gekonkel en heb daarom besloten mij te richten op een lokale partij,” aldus Verschuur.

“In gemeente Hardenberg is dit Opkoers.nu. Een lokale partij, die voortgekomen is en geworteld is in de plaatselijke samenleving van gemeente Hardenberg, met hart voor lokale belangen.”

“Linda is van harte welkom bij OpKoers.nu,” laat fractievoorzitter Annie Kelder weten. “We weten hoe ze werkt, wij zijn blij dat ze nu lid van onze partij is.”

Gerelateerde artikelen