Parkinson Café in Hardenberg

Een ontmoetingsplek voor iedereen die met Parkinson(ismen) te maken heeft: patiënt, partner, familielid, mantelzorger en zorgverlener: dat is wat het Parkinson Café is. Op donderdag 19 januari 2023 staat er weer een nieuwe bijeenkomst op de planning.

Op deze middag is er ruimte om samen in gesprek te gaan: de mensen met Parkinson gaan met elkaar in gesprek, en de familie gaat met elkaar in gesprek. Het belangrijkste doel is het onderlinge contact en daarnaast wordt informatie gegeven over Parkinson(ismen). Verder is er ook deze middag de nieuwjaarsborrel. Onder het genot van een hapje en een drankje is er voldoende tijd om elkaar te ontmoeten en te spreken.

Het Parkinson Café wordt gehouden in ‘Het Morgenlicht’, Gramsbergerweg 59, 7772 CV Hardenberg. De zaal is vanaf 13.30 uur open. De bijeenkomst is van 14.00 tot 16.00 uur. Toegang is gratis, alleen voor koffie/thee wordt er een eigen bijdrage van €2,- gevraagd. Het café is voor iedereen uit Hardenberg, Dedemsvaart, Zuidwolde en Coevorden en omgeving.

Wil je je aanmelden voor deze middag? Dat kan tot en met dinsdag 17 januari via info@parkinsoncafehardenberg.nl of Joke Pullen (06-14056171). Mochten er vragen zijn over Parkinson en alles wat er bij komt kijken, of wil je graag er over praten, dan kan je ook bellen met Joke via 06-14056171. Dit telefoonnummer is ook toegankelijk als je geen bezoeker bent van het Parkinson Café.

De organisatie van het Parkinson Café hoopt u graag te zien op 19 januari.

 

Tekstverwerking: Jeffrey Varweg, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten