NOOS blij met kantoormeubels van Heuver

Dankzij de Hardenbergse Uitdaging heeft Omroep NOOS kantoormeubilair gevonden, waar de omroep al een tijdje naar op zoek is. Donderdag 19 januari mocht de omroep bij Heuver in Hardenberg een aantal gebruikte meubels ophalen.

Omroep NOOS, de lokale omroep van de gemeente Hardenberg, moet het hebben van sponsors, donaties en adverteerders. De eenmalige subsidie per jaar van de gemeente is niet voldoende. Omdat adverteerders en sponsors niet in de rij staan, kan de omroep ook gratis spullen goed gebruiken. Mede daarom heeft de omroep zich in april 2022 aangemeld bij de Hardenbergse Uitdaging.

 

Hardenbergse Uitdaging

De Hardenbergse Uitdaging is een project waarin bedrijven elkaar helpen met gesloten portemonnee. Tijdens de bijeenkomst in april 2022 zijn al diverse matches ontstaan. Het ene bedrijf biedt iets aan, een ander komt met een leuk tegenbod. Dit is allemaal met gesloten portemonnee.

Het blijft niet bij een eenmalige bijeenkomst per jaar. Vaak staan er ook artikelen op de website van de Hardenbergse Uitdaging omdat bedrijven meubilair wegdoen (vernieuwen) of overhebben. Via de website kun je dan in de gaten houden of er nog iets van je gading bij is.

Heuver bandengroothandel Hardenberg

Sinds eind december stond er ineens kantoormeubilair van Heuver bandengroothandel in Hardenberg op de website van de Hardenbergse Uitdaging. Meubels die nog rustig een ronde meekunnen. Daar stonden 3 barkrukken bij. En laat omroep NOOS nu al een tijd op zoek zijn naar 12 fatsoenlijke barkrukken. Maar niet alleen de 3 barkrukken krijgen bij NOOS een goede plek, ook nog een mooie vergadertafel, dossierkast, trolleykast, een bureaustoel en nog kunststoffen bloembakken zijn een welkome aanvulling voor de omroep.

 

Jeroen Eilander, voorzitter van Omroep NOOS, heeft een auto met aanhanger geregeld. En zo kon hij donderdag 19 januari bij Heuver, totaalleverancier van banden en velgen, het gratis kantoormeubilair ophalen. Bij het inladen werd hij geholpen door medewerkers van Heuver. De bandenleverancier blij en omroep Omroep NOOS blij.

 

  

Heeft u nog kantoorspullen over?

Mocht u nog spullen hebben staan, bijvoorbeeld 8 stevige barkrukken, kunststof planten, of ander kantoormeubilair waar u vanaf wilt, denk dan even aan uw lokale omroep. Te bereiken via 06 – 856 00 892 of  06 – 464 06 360.

 

Donatieknop op de website

Sinds kort hebben wij als omroep ook een donatieknop op onze website, waar u een vrije gift kunt schenken. De giften zijn overigens aftrekbaar van de belasting. Hiervan kunnen wij als omroep de kwaliteit verbeteren. Bij voldoende financiën kunnen we nieuwe apparatuur aanschaffen om programma’s te verbeteren, maar ook uitbreiden en meerdere en betere programma’s  gaan maken.

 

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Foto’s: Jeroen Eilander en een medewerker van Heuver


De meubels (vergadertafel, archiefkast, bloempotten en barkrukken) hebben al een mooie plek gekregen in de studio van omroep NOOS.

                          

Gerelateerde berichten