Saxenburgh zoekt creatieve schilders

Saxenburgh wijksteunpunt Hardenberg wil graag een schilders club opstarten. Daarom zoekt Saxenburgh creatieve Schilders! Het doel van de schilders club is om in een ontspannen sfeer  een leuke creatieve activiteit aan te bieden.

Coördinatoren Bea van der Vegt en Irma de Olde willen een schilders club opstarten. Onder leiding van een vrijwilligster kunt u leren schilderen of u hobby uitoefenen. De club is voor beginners en gevorderden.

Heeft u al eens geschilderd neem dan uw materiaal mee. Heeft u nog nooit geschilderd dan zijn materialen aanwezig om te beginnen met uw nieuwe hobby. Gezelligheid staat voorop. De schilders club is niet leeftijdsgebonden en laagdrempelig. Iedereen kan en mag mee doen. De organisatoren verwachten geen Picasso’s en Rembrandts, maar wel een gezellige groep die geniet van het samen schilderen.

 

Polsen of er interesse is

De coördinatoren willen eerst graag inventariseren of er interesse voor een schilders club is. Is er voldoende deelname dan krijgt u van hen persoonlijk bericht over het starten van de schilders club en de eventuele kosten.

 

Kortom bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie. Dan kunt u contact opnemen met de wijksteunpuntcoördinatoren Bea van der Vegt en Irma de Olde 0523-277348 of via de mail: wijksteunpuntoostloorn@sxb.nl.

 

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Saxenburgh wijksteunpunt Hardenberg, Oostloorn en Schoutenhof 

 

Gerelateerde berichten