Nieuwjaarsreceptie in gemeentehuis Hardenberg

Na twee coronajaren vindt er weer een nieuwjaarsbijeenkomst plaats waarin inwoners van de gemeente Hardenberg elkaar kunnen ontmoeten. Het college van burgemeester en wethouders nodigt dan ook alle inwoners, ondernemers en verenigingen uit voor de nieuwjaarsreceptie op maandag 9 januari 2023.

De nieuwjaarsbijeenkomst op maandag 9 januari 2023 is voor het college een mooi moment om samen met de inwoners terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken op 2023. Er is een programma in elkaar gezet met veel afwisseling. Zo hoopt het de gemeente een breed publiek aan te spreken en zo samen van start te gaan in het nieuwe jaar.

 

Inloop is vanaf 19.30 tot 20.00 uur. Tijdens de inloop wordt u feestelijk verwelkomd. Binnen staat er een kopje koffie en een lekkernij klaar. Rond 20.00 uur houdt burgemeester Maarten Offinga zijn nieuwjaarstoespraak. Na de toespraak staat spreker en scheidsrechter Bas Nijhuis op het programma. Daarna is er een moment om elkaar te ontmoeten onder het genot van heerlijke hapjes uit de regio en een drankje.

 

Aanmelden

Inwoners en ondernemers kunnen zich aanmelden via www.hardenberg.nl/nieuwjaarsbijeenkomst. Of stuur een e-mail naar aanmelden@hardenberg.nl.

 

Programma

19.30 uur: Inloop onder het genot van een kopje koffie en een lekkernij

20.00 uur: Nieuwjaarstoespraak burgemeester Maarten Offinga

20.25 uur: Spreker Bas Nijhuis

20.40 uur: Netwerken onder het genot van een hapje en drankje

23.00 uur: Einde nieuwjaarsbijeenkomst

 

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Gemeente Hardenberg

Gerelateerde berichten