Motormarkt Hardenberg in Hoogenweg

Op Manege De Hoogenweg te Hoogenweg wordt zaterdag 1 oktober weer de motormarkt gehouden. Motormarkt Hardenberg is één van de best bezochte en grootste eendaagse motormarkten van Nederland.

Verdeeld over de manege, tent en het buitenveld zal er weer een ruim aanbod zijn van motoren, bromfietsen en onderdelen. Een groot aanbod van motoren en bromfietsen, variërend van moderne motoren tot onbekende merken, van Adler tot Zündapp, van ééncilinder tot zescilinder, van Amerikaans tot Duits.  Uiteraard zullen accessoires, gereedschappen, literatuur en kleding daarbij niet ontbreken.

Maar voor alles staat gezelligheid bovenaan. Op het horecaplein is de mogelijkheid om te pauzeren en wat te eten of te drinken.

Ruim 40 jaar wordt Motormarkt Hardenberg al georganiseerd door motorclub De Gasschoeve. De leden van de motorclub zijn als vrijwilliger druk mee om er voor iedereen een geslaagde dag van te maken. Dit en een toegangsprijs van € 5 staat, volgens de organisatie, garant voor een dag vol bezienswaardigheden, een fijne sfeer en gezelligheid. De motormarkt opent haar deuren om 8.00 uur. De vele bezoekers beschouwen de Motormarkt Hardenberg vaak als een dag om weer eens met oude bekenden af te spreken.

 


Tekst: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Foto: Motormarkt Hardenberg

Gerelateerde berichten