Mirjam Rotenstreich vertelt

Hoe ga je verder met het leven als je kind er niet meer is? Nadat haar zoon Tonio in 2010 verongelukt, leeft Mirjam Rotenstreich in een wereld van verdriet. Verdriet dat niet lijkt te slinken; integendeel.

Over de voortdurende rouw na het tragische verlies van haar zoon schreef ze het boek ‘Jij ontbreekt aan mij’. Dinsdag 9 april om 19:30 uur interviewt Roelie Waanders Mirjam in de Bibliotheek Hardenberg over haar ervaringen en boek.

Mirjam Rotenstreich en echtgenoot A.F.Th. van der Heijden

Mirjam Rotenstreich en haar echtgenoot, schrijver A.F.Th. Van der Heijden, verloren hun zoon Tonio door een verkeersongeluk. Het gelijknamige boek van haar man werd een bekroonde bestseller, Mirjam schreef het tweede boek over de dood van haar zoon, ‘Jij ontbreekt aan mij’, waarin ze via korte stukken verslag doet van de impact van zo’n onherroepelijke gebeurtenis. Het boek is het antwoord op de vraag hoe het nu met haar, een moeder zonder haar kind, gaat.

Verkoop boeken door Boekhandel Heijink en signeren

Boekhandel Heijink is deze avond aanwezig met boeken, er is gelegenheid om deze te laten signeren.

Aanmelden lezing en interview

Aanmelden voor deze lezing en interview op dinsdag 9 april kan via de website www.bibliotheekhardenberg.nl, of koop kaartjes bij boekhandel Heijink. De kosten zijn € 7,50 en studenten betalen € 5,00 (incl. koffie/thee).


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Bibliotheek Hardenberg

Gerelateerde berichten