Meerdere discotheken worden tot één product samengesmolten

In de grote tent bij de Mommeriete in Gramsbergen wordt donderdag 1 september de ‘Golden Classics Disco Show’ gehouden. Stop de muziek van diverse discotheken van vroeger bij elkaar in één potje, even roeren en je krijgt de Golden Classic Disco Show.

Henk Stoeten, bekend van Back Home, Papillon bar Hardenberg, Woelig Hardenberg en van het boek ‘Roerig Hardenberg’ heeft die avond de touwtjes in handen. Hij zal u donderdagavond 1 september terugvoeren naar de jaren ’70 en ’80.

Alle muziek wordt voorzien van videobeelden, een herkenbare formule, die eerder ook in de Papillonbar te Hardenberg gebruikt werd.  Ook is er een verlichte dansvloer aanwezig waarop gedanst kan worden,  zoals velen vast nog kennen vanuit The City bar te Hardenberg.  Ook de stevige muziek die destijds werd gedraaid in “Bar Dancing De Steeg” te Gramsbergen en natuurlijk niet te vergeten de bekende discosound zoals destijds ook veel te horen was in Discotheek Smithy’s Palace te Coevorden komt voorbij.

Veel uitgaansgelegenheden waar heel veel inwoners van Gramsbergen, vele jaren geleden, hun favoriete zaterdagavond doorbrachten.  Dit maakt voor veel mensen die hun herinneringen vanuit hun jeugd nog even weer willen ophalen tijdens hun herkenbare muziek, een avondvullend programma. Natuurlijk kun u ook ‘Van Links Naar Rechts’ meedoen tijdens de feestmuziek. De beelden worden weergegeven op vier grote tv-schermen, zodat de herkenbare beelden door de hele tent te volgen zijn, u hoeft dus niets te missen.

Uw gastheer, Henk Stoeten:

Gerelateerde berichten