Live Radio Uitzending tijdens de ‘Midnight Walk’

Omroep NOOS kondigt aan dat zij een live radio-uitzending zal verzorgen tijdens de jaarlijkse ‘Midnight Walk’, georganiseerd door Rotary Hardenberg en Lions Hardenberg. Het evenement staat gepland voor 15 december, waarbij de uitzending plaatsvindt van 19.00 tot 22.00 uur.

De ‘Midnight Walk’ is een geliefd evenement in de regio, dat niet alleen bekend staat om zijn gezelligheid maar ook om het ondersteunen van lokale goede doelen. Dit jaar hebben Rotary Hardenberg en Lions Hardenberg de organisatie op zich genomen en hebben ze een meeslepend programma voorbereid voor de deelnemers en luisteraars.

Omroep NOOS zal ter plaatse zijn om de sfeer van het evenement vast te leggen en luisteraars te voorzien van live verslaggeving, interviews met deelnemers, en natuurlijk de muzikale begeleiding die perfect past bij de betoverende ‘Midnight Walk’-omgeving.

Details van de Live Radio Uitzending

Datum: vrijdag 15 december
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Locatie: Gemeente Hardenberg en omstreken

Luisteraars kunnen afstemmen op Omroep NOOS via hun gebruikelijke frequentie 107.2 FM of online stream om de ‘Midnight Walk’-ervaring mee te beleven vanuit het comfort van hun huis. De uitzending belooft een mix te zijn van opzwepende muziek, inspirerende verhalen en de unieke ambiance van de nachtelijke wandeling.

Over Rotary Hardenberg en Lions Hardenberg

Rotary Hardenberg en Lions Hardenberg zijn lokale serviceorganisaties die zich inzetten voor maatschappelijke doelen en het verbeteren van de levenskwaliteit in de gemeenschap. De ‘Midnight Walk’ is een van hun initiatieven om fondsen te werven en bewustzijn te creëren voor belangrijke lokale projecten.

Rotary Hardenberg

Citaat van midnight walk: “Onze serviceclub bestaat uit een groep mensen die diverse beroepen uitoefenen en uiteenlopende talenten bezitten. Deze diversiteit geeft de ruimte om talenten niet alleen te benutten bij clubactiviteiten, maar ook te versterken en samen te werken.

Het karakter van onze stad Hardenberg vind je terug bij ons: een brede maatschappelijke interesse, sociaal, waardering voor traditie met de aantrekkingskracht van het moderne. Ons doel is om samen te binden. Wij, als Hardenbergse Rotaryclub, willen hier een voorbeeld van zijn. We zijn een kleine, informele Rotary Club met leden uit alle leeftijdsgroepen.

De club is een rijke bron voor het uitwisselen van informatie en kennis, met als basis openheid en vertrouwen om vanuit die missie iets van jezelf te willen geven aan de medemens door goede doelen en hulpbehoevenden zowel financieel als door persoonlijke inzet te ondersteunen en onze handen uit de mouwen te steken.”

Lions Hardenberg

Citaat van midnight walk: “Lions Hardenberg is een gemoedelijke, gemengde Lions Club. De acties van onze club richten zich primair op de eigen omgeving. We zijn er trots op dat we deel uitmaken van Lions Club International.

De leden van Lions club Hardenberg zijn mensen die zich belangeloos inzetten om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben, waarin niet door de reguliere kanalen wordt voorzien.

Mensen die Lion worden staan over het algemeen zelfstandig en zelfbewust in het leven en zijn graag bereid zich onbaatzuchtig in te spannen voor het goede doel. Dat doen ze bij voorkeur op vriendschappelijke basis met mensen van uiteenlopende beroepsgroepen. Door kennis te nemen van elkaars achtergrond en invalshoek bewijzen ze elkaar onderling ook een dienst. De drie kernwaarden van de Lions zijn externe hulp, zelfontplooiing en vriendschap.”

Doe mee of luister mee!

Wij nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze bijzondere gebeurtenis, zowel ter plaatse als via de radio-uitzending. Samen kunnen we een verschil maken in onze gemeenschap.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto’s: Stock

Gerelateerde berichten