Lions Club Hardenberg lanceert Douwe Egberts Bonnenactie

De Lions Club Hardenberg houdt een lokale Douwe Egberts bonnenactie, waarvan de opbrengst ten goede zal komen aan de Voedselbank. Met deze inzamelingsactie wil de Lions Club Hardenberg samen met de gemeenschap bijdragen aan het verminderen van voedselonzekerheid en het ondersteunen van gezinnen in nood.

Hoe werkt het?

Tijdens de Douwe Egberts bonnenactie worden spaarzegels ingezameld bij verschillende inzamelpunten in de regio. Deelnemers worden aangemoedigd om hun Douwe Egberts spaarzegels te doneren, die normaal gesproken worden gebruikt voor het verkrijgen van korting op exclusieve Douwe Egberts producten.

Inzamelpunten

1. Albert Heijn Hardenberg
2. Albert Heijn Dedemsvaart
3. Plus Supermarkt Bergentheim/Gramsbergen
4. Spar Pierik Hardenberg
5. Slagerij Jager Kloosterhaar
6. Hessenwegkerk
7. Höftekerk

De Lions Club Hardenberg roept iedereen op om deel te nemen aan deze actie door hun Douwe Egberts spaarzegels te doneren bij een van de genoemde inzamelpunten.

Wat gebeurt er met de opbrengst?

De opbrengst van deze actie zal integraal worden gedoneerd aan de lokale Voedselbank. Dit stelt de Voedselbank in staat om essentiële voedingsmiddelen te verstrekken aan gezinnen en individuen die het financieel moeilijk hebben.

Uw steun is van onschatbare waarde

De Lions Club Hardenberg nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze gemeenschapsactie en een positieve impact te maken op het leven van degenen die het hard nodig hebben. Samen kunnen we een verschil maken en een bijdrage leveren aan het welzijn van onze gemeenschap.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto’s: Stock

Gerelateerde berichten