Lions houdt wijnactie voor Sinterklaas

Ieder jaar verkoopt Lions Hardenberg wijnen om geld in te zamelen voor het goede doel. Het goede doel van dit jaar, is Stichting Sinterklaas Activiteiten Hardenberg. Deze stichting zorgt ervoor dat iedereen uit Hardenberg kan deelnemen aan de sinterklaas activiteiten in Hardenberg.

In samenwerking met Olivier Wijnhandel & Slijterij is er ook dit jaar weer een mooie selectie wijnen gemaakt. Naast wijnen worden dit jaar ook bierpakketten aangeboden, een doos van de Mommeriete uit Gramsbergen. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar een goed doel.

Enkele voorbeelden van deze activiteiten zijn, de intocht, een theatervoorstelling, een inkoopmiddag en een Sinterklaaswandeling. Al deze activiteiten willen de Lions voor iedereen toegankelijk houden, zodat iedereen in Hardenberg maximaal kan genieten van het Sinterklaasfeest. “Elk kind verdient het om mee te kunnen doen aan Sinterklaas. Ga naar www.lionswijnactie.nl. Steun het goede doel en geniet zelf met de feestdagen van een heerlijk glaasje wijn. Maar even voor de duidelijkheid: NIX18. Niet drinken onder de 18, leeftijdsverificatie op de site,” aldus de Lions.

 

Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Lions Hardenberg

Gerelateerde artikelen