Lions Hardenberg zorgt voor DE Koffie

Lions Hardenberg heeft onlangs 2016 pakken DE Koffie mogen overhandigen aan Voedselbank Hardenberg-Ommen.

De Voedselbank moet het hebben van donaties. Er zijn scholen, verenigingen, instellingen of particulieren die inzamelingsacties organiseren. Een zo’n instelling is Lions Hardenberg die mooie projecten organiseren voor allerlei goede doelen.

Lions Hardenberg maakt jaarlijks een afspraak met diverse supermarkten en winkels om hun klanten in staat te stellen DE punten in te zamelen. Dat was in december en januari in zeven verschillende plaatsen in de regio. Dat leverde weer een heleboel pakken DE koffie op.

Onlangs arriveerde een pallet vol met maar liefst 2016 pakken koffie in het magazijn van de Voedselbank in Hardenberg. Ook Voedselbank Dalfsen deelde met 450 pakken in de vreugde. Natuurlijk hoorde daar ook een officieel tintje bij. Terwijl op de achtergrond de vrijwillige medewerkers eieren ompakken naar kleinere verpakkingen en rolcontainers vol pakketten voorgewerkt klaar staan, werd die grote hoeveelheid koffie door Lions formeel overgedragen. Dat deden Jan Ophof en Jan Jorritsma van Lions Hardenberg en Herbert Berkel van Lions Dalfsen. Glunderende gezichten daarbij van Bert Huisman, waarnemend voorzitter van Voedselbank Hardenberg en Agnes Roozeboom van Voedselbank Dalfsen die al die pakken in ontvangst namen.

Gerelateerde artikelen