Formule 1 tijdens Hapjesdag

Het is bijna zover! Op zaterdag 18 en zondag 19 mei 2024 wordt het historische terrein van Streekmuseum ‘De Kalkovens’ in Dedemsvaart voor de vierde keer omgetoverd tot een leuk en gezellig openluchtrestaurant.

Hapjes Dag Foodtruckfestival belooft weer een heerlijk culinair avontuur te worden, compleet met live muziek, diverse Foodtrucks, en leuke activiteiten voor de kinderen.

Formule 1

Bezoekers van Hapjes Dag hoeven op zondag 19 mei de Formule 1 race van IMOLA met Max Verstappen niet te missen. De race is namelijk ter plekke te volgen in de festival tent op een groot HD scherm. Vanaf 13.45 uur staat het scherm aan.

“Speciaal voor de liefhebbers is het geluid van de ronkende motoren te horen via de grote boxen van de muziek. Hoe leuk is het om achterover in het zonnetje te leunen met een heerlijk koud (speciaal) biertje in hun ene hand en lekkere hapjes in je andere hand, genietend van Max Verstappen op een groot scherm in de mooie ambiance van het historische Kalkoventerrein. De toegang is gratis. Klinkt heerlijk toch? Nou, dat vinden wij ook. Sterker nog, dat is precies wat wij voor de bezoekers gaan regelen!”, aldus organisator Arsanio Wiet.

ABBA Experience

Net zo leuk! Beide festivaldagen om 20.00 uur worden de bezoekers van het Hapjes Dag getrakteerd op twee onvergetelijke avonden vol onvergetelijke herinneringen, muziek, dans en plezier! Op zaterdagavond betreedt de ongeëvenaarde ABBA Experience het podium. Bereid je voor op een magische avond vol glitter en glamour, waar de tijdloze hits van ABBA tot leven worden gebracht door één van de beste tributebands van Nederland. “Om het feest compleet te maken hebben wij DJ Erik Docter gestrikt. Erik zal tijdens de pauzes van ABBA Experience de regie overnemen en zorgen dat jullie voetjes van de vloer blijven. Op zondagavond wordt het festival afgesloten met een knallend eindfeest: Q-Music The Party! Laat je vier uur lang meevoeren op de allergrootste FOUTE HITS die stiekem helemaal niet fout zijn.

De organisatie beloofd dat Hapjes Dag wederom ‘het leukste Foodtruckfestival tijdens Pinksteren’ wordt.

Alle informatie over het festival en de avondprogramma’s is te vinden via www.hapjes-dag.nl


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: via Arsanio Wiet

Gerelateerde berichten